You are here

Cursussen en certificering

http://media.ni.com/is/image/ni/140226_hfg_services_skillsguide?language=en&$layer_head_fsize=64&$layer_head_ftype=UniversLTStd-Light-OTF&$layer_head_text=Kies%20zelf%20uw%20pad%20tot%20programmeerexpert&$layer_sub_fsize=40&$layer_sub_ftype=UniversLTStd-Light-OTF&$layer_sub_text=NI%20introduceert%20de%20LabVIEW%20Skills%20&$layer_cta_fbold=1&$layer_cta_fsize=28&$layer_cta_ftype=UniversLTStd-Bold-OTF&$layer_cta_text=Bekijk%20de%20voordelen&wid=980

 

Cursussen bij NI

Het hele jaar door organiseert NI een brede waaier aan cursussen. Download onze cursuskalender en ontdek welke cursussen momenteel georganiseerd worden.

Download kalender


 

NI cursusgids

Download de cursus- en certificeringsbrochure. Ontdek welke cursussen er zijn en in welk formaat ze worden aangeboden; evenals de verschillende soorten van certificering.

Download nu

Download cursus- en certificeringsplan

Cursuspakketten

Bespaar op cursuskosten en certificering door een Training Membership en training credits.

Lees meer

 

Certificeringsprogramma

Ontdek hoe het volgen van cursussen kan leiden tot certificering, meer vertrouwen in uw technische ontwikkeling en vaardigheden en mogelijk promotie en nieuwe kansen.

Lees meer

Cursussen op locatie

Als uw organisatie medewerkers heeft met dezelfde trainingsbehoeften, kan NI samen met u cursussen plannen en uitvoeren op uw locatie.

Contacteer ons voor meer informatie : 0348-433 466

 

NI Online cursussen

Gebaseerd op de klassikale cursussen van NI, heeft u nu instructor-led online cursussen, die u de mogelijkheid geven om in verschillende talen een cursus te volgen.

Lees meer

 

Academische korting

NI ondersteunt leden van de academische gemeenschap door 75% korting te geven aan PhD / Masters-studenten, onderzoekers, docenten of fulltime academische medewerkers op alle NI-cursussen en certificeringsexamens.

Contacteer het NI Training & Certification team or email us, om te controleren of u in aanmerking komt.