You are here

RF & Testen van draadloze systemen

 

De hedendaagse, complexe RF (radio frequency) systemen vereisen een flexibel testplatform om, vanaf het prototype tot aan de productie, betrouwbare metingen te kunnen leveren.

 

Met de mogelijkheden van de modulaire RF instrumenten van NI, zoals multicore processoren en PCI Express, worden meetsnelheden bereikt die 5 tot 10 maal hoger liggen dan die van traditionele instrumenten voor geautomatiseerde testapplicaties. Dit platform voor communicatietesten werkt van DC tot 6,6 GHz met een beschikbare RF bandbreedte tot 100 MHz.

 

 

WTS

Wireless Test System

Leer hoe het nieuwe Wireless Test System de testkosten in productie verlaagt.

 Lees meer

 

5g

5G draadloze communicatie

Leer meer over de technologieën die wellicht toegepast gaan worden in de opkomende 5G standaard, de volgende generatie draadloze communicatie.

 Lees meer

 

RF poster

Gratis RF en microwave poster

Vraag uw gratis exemplaar van de RF en Microwave poster aan. Een uitgebreide referentie van de nieuwste draadloze standaarden, conversietabellen en formules.

 Vraag hem hier aan!


RF

NI introduceert de RF Academy

Of u nu een doorgewinterde engineer bent op het gebied van RF en een oplossing zoekt voor uw metingen, of gewoon nieuwsgierig bent en meer wilt leren over RF technologie – NI staat voor u klaar.

 Leren in uw eigen tempo


RF en draadloze testoplossingen

NI levert modulaire, softwarematige RF instrumentatie waarmee u uw draadloze apparaten kunt ontwerpen en testen. Door deze aanpak kunt u gebruik maken van standaard PC technologie, zoals multicore processoren en de PCI Express bus, om zo de testtijd aanzienlijk te verminderen. Met software-gebaseerde instrumenten kunt u met één systeem meerdere standaarden voor draadloze communicatie testen. Bovendien kunt u het modulaire karakter van het PXI platform benutten voor een eenvoudige integratie van DC en mixed-signal metingen, switching en RAID opslagapparatuur.

GPS ontvanger test

RF opnemen en terugspelen

RFID test

ZigBee test

WLAN test

WiMAX test

MIMO test

 

RF in de academische wereld

Voor de opleiding en onderzoek van RF en draadloze communicatiesystemen is een flexibel platform nodig ten behoeve van softwareontwerp, hardware prototyping en implementatie. De RF tools van NI leveren een krachtig platform voor hands-on onderwijs en het vernieuwend onderzoek.

Meer over RF in de academische wereld

 

RF Developer's Network 

NI en NI partners voorzien u van multimediale leerprogramma’s ter ondersteuning van het ontwerpen van testsystemen voor RF en draadloze producten.

 

Productconfigurator

Ontwerp uw systeem met de online advisors: Kies eenvoudig de juiste hardware en software voor uw toepassing.

Ontwerp uw systeem

 

Meer interessante informatie

 

 Voor meer informatie in het engels kijk op ni.com/rf