You are here

NI LabVIEW

LabVIEW grafisch programmeren

Ingenieurs en wetenschappers beschikken met LabVIEW over een snelle en kosteneffectieve interface naar hardware voor testen, meten en besturen, en kunnen gegevens analyseren, resultaten delen en systemen distribueren met behulp van de intuïtieve grafische programmering.

 

Wat is LabVIEW?

 
LV17

LabVIEW 2017

LabVIEW vereenvoudigt de hardware integratie zodat u snel data kunt inlezen en weergeven, ongeacht of deze data van een instrument van NI of van een andere fabrikant komt. Gecombineerd met de efficiënte grafische programmeersyntax ondersteunt LabVIEW 2017 bij het ontwerpen van complexe systemen met tools en IP die voorop lopen in de huidige beschikbare technologie.

Wat zit er allemaal in LabVIEW 2017

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

LabVIEW NXG is de nieuwste generatie van LabVIEW. Deze versie verkort de tijd om tot een eerste meting te komen doordat het de methode voor het verzamelen en het visualiseren van de datasets regelt waarbij het programmeren als een optie is opgenomen. Waar nodig is een overgang te realiseren naar een ontwikkelaanpak om het test- en meetsysteem op specificaties verder af te stemmen.

Kom meer te weten over LabVIEW NXG

 

Test LabVIEW – Eén product, ongekende mogelijkheden.

LabVIEW lost de uitdagingen van de engineer op in de meest diverse toepassingen. Bekijk het onderstaande overzicht en kies voor de toepassing die het beste bij uw gebruik aansluit. Alle LabVIEW evaluaties maken gebruik van de laatste versie van LabVIEW Professional compleet met toepassingsgerichte tutorials, voorbeelden en informatie om van succes verzekerd te zijn.

 

NI LabVIEW Community

Bekijk en probeer de nieuwste voorbeelden, handleidingen, tutorials en meer in de community van technici en engineers en draag een steentje bij. Deel ontwikkeltechnieken, leer over cutting-edge methodes en sluit aan bij experts op het gebied van LabVIEW en andere producten van NI die aan vergelijkbare projecten  werken.

 

NI LabVIEW Zone

De LabVIEW Zone als uw portal tot de LabVIEW Community

User Groups

Discussiefora

NI Labs

Blogs

Code delen

Ideeën uitwisselen

 

 

 

 

Volg LabVIEW op facebook

Volg LabVIEW op onze Engelse facebook pagina en neem deel aan de gesprekken.

facebook.com/labview

 

LabVIEW in het onderwijs

Net zoals LabVIEW virtuele instrumentatie een revolutie in de industrie teweeg brengt, heeft het een dramatisch effect op academisch onderzoek en onderwijs. Een LabVIEW gebaseerd laboratorium maakt onderzoekers meer productief en verbeterd de leermogelijkheden. In plaats van zich te focussen op lastige methoden om data in te lezen, kunnen docenten en studenten zich bezighouden met resultaten en concepten.

Waarom LabVIEW in het onderwijs?

LabVIEW studenten versie

Educatieve kortingen

 

Productconfigurator

Ontwerp uw systeem met de online advisors: Kies eenvoudig de juiste hardware en software voor uw toepassing.

Verleng uw software service

Gebruikers van NI Software kunnen hun servicecontract verlengen met tot 50% korting.

Andere interessante informatie

 

 Voor meer informatie in het engels kijk op ni.com/labview