You are here

NI LabVIEW

National Instruments LabVIEW

LabVIEW grafisch programmeren

Ingenieurs en wetenschappers beschikken met LabVIEW over een snelle en kosteneffectieve interface naar hardware voor testen, meten en besturen, en kunnen gegevens analyseren, resultaten delen en systemen distribueren met behulp van de intuïtieve grafische programmering.

Wat is LabVIEW?

 

Wat is er nieuw in LabVIEW 2016?

LabVIEW 2016 is de betrouwbaarste versie tot nu toe die u in staat stelt om op een innovatieve en effectieve wijze engineering applicaties te ontwerpen. Focus op het probleem dat opgelost moet worden in plaats van de syntaxis van de programmeertaal. Kenmerkend is het onttrekken van low-level details waardoor het ontwerpen aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Profiteer van de openheid van LabVIEW om willekeurig elke toegepaste hardware of programmeertaal te integreren. LabVIEW 2016 biedt additionele ondersteuning voor third-party componenten en apparaten. Bovendien verhoogt het de integratie met open-source software tools waardoor u als gebruiker de juiste combinatie van hulpmiddelen kunt kiezen om de best mogelijke oplossing voor uw applicatie te realiseren.

Deze nieuwste versie bevat nieuwe functies voor LabVIEW en alle LabVIEW modules evenals updates en bug fixes binnen het LabVIEW platform. 

Bekijk de nieuwe functies

 

Welke LabVIEW editie is geschikt voor u?

De LabVIEW software portfolio biedt een verscheidenheid aan opties om ervoor te zorgen dat u de editie gebruikt die het meest geschikt is voor uw behoeften. Ontdek de drie standaard ontwikkelsystemen, ontworpen voor eenvoudige data-acquisitie tot professionele software ontwikkeling.

Bekijk ook de drie LabVIEW suites met hierin de meest populaire add-ons en software die meestal gecombineerd wordt voor het ontwikkelen van test-, simulatie- en besturingsapplicaties.

Lees meer hierover

Hoe kan ik LabVIEW gebruiken?

Applicaties zijn net zo verschillend als de ingenieurs die ze bouwen. Gelukkig combineert LabVIEW de flexibiliteit van een programmeertaal met de kracht van een geavanceerde ontwikkeltool, zodat gebruikers hun projecten kunnen realiseren, ongeacht hun unieke, specifieke systeemeisen.
Van het nemen van eenvoudige temperatuurmetingen tot de aansturing van de grootste deeltjesversneller ter wereld; ingenieurs en wetenschappers gebruiken het LabVIEW grafische systeemontwikkelingsplatform voor de ontwikkeling van een breed scala aan applicaties.
Ook kunt u nieuwe LabVIEW projecten toevoegen aan bestaande systemen, omdat LabVIEW communiceert met vrijwel alle meetinstrumenten en ontwikkeltools.

Applicaties

Maak een keuze uit onderstaande onderwerpen om te zien wat LabVIEW voor u kan doen.

Data-acquisitie en signaalverwerking

Automatiseren van test- en validatiesystemen

Ontwerpen van embedded systemen

Instrumentbesturing

Industriële metingen en besturing

Academisch onderwijs en onderzoek

 

 

 

 


LabVIEW Tools Network: Plug-ins en apps voor technici en wetenschappers

Het LabVIEW Tools Network versnelt de productiviteit van ontwikkelaars. Door gecertificeerde plug-ins van andere LabVIEW gebruikers in te voegen kunt u de mogelijkheden van LabVIEW systeemontwerpsoftware verder uitbreiden. Ook kunt u functionaliteit beschikbaar maken op het NI LabVIEW Tools Network.

Voeg een plug-in toe aan het LabVIEW Tools Network

 

NI LabVIEW Community

Bekijk en probeer de nieuwste voorbeelden, handleidingen, tutorials en meer in de community van technici en engineers en draag een steentje bij. Deel ontwikkeltechnieken, leer over cutting-edge methodes en sluit aan bij experts op het gebied van LabVIEW en andere producten van NI die aan vergelijkbare projecten  werken.

 

NI LabVIEW Zone

De LabVIEW Zone als uw portal tot de LabVIEW Community

User Groups

Discussiefora

NI Labs

Blogs

Code delen

Ideeën uitwisselen

 

 

 

 

Volg LabVIEW op facebook

Volg LabVIEW op onze Engelse facebook pagina en neem deel aan de gesprekken.

facebook.com/labview

LabVIEW in het onderwijs

Net zoals LabVIEW virtuele instrumentatie een revolutie in de industrie teweeg brengt, heeft het een dramatisch effect op academisch onderzoek en onderwijs. Een LabVIEW gebaseerd laboratorium maakt onderzoekers meer productief en verbeterd de leermogelijkheden. In plaats van zich te focussen op lastige methoden om data in te lezen, kunnen docenten en studenten zich bezighouden met resultaten en concepten.

Waarom LabVIEW in het onderwijs?

LabVIEW studenten versie

Educatieve kortingen

 

 

Productconfigurator

Ontwerp uw systeem met de online advisors: Kies eenvoudig de juiste hardware en software voor uw toepassing.

 

Verleng uw software service

Gebruikers van NI Software kunnen hun servicecontract verlengen met tot 50% korting.

 

 

Andere interessante informatie

 

 Voor meer informatie in het engels kijk op ni.com/labview

  Full
  • Meer dan 700 meet/analysefuncties
  • Externe code integratie
  • Webconnectiviteit
  • Geavanceerde gebruikersinterfaces
    Vergelijk | Upgrade | Bestel