You are here

FPGA resource kit

fpga

 

 

 

FPGA's (Field-Programmable Gate Arrays) zijn in feite steeds opnieuw te configureren elektronische schakelingen. De schakelingen vormen samen een logisch circuits met een specifieke functie. In tegenstelling tot normale PC processors kan de elektronische schakeling door het programmeren van de FPGA steeds weer opnieuw gecreëerd worden. De herprogrammeerbare silicium chip is net zo flexibel als software die wordt uitgevoerd op een processor. De prestaties zijn echter niet beperkt door het aantal beschikbare processorkernen.

 

Met de FPGA resource kit bieden wij u een uitgebreide bundel informatie over het onderwerp FPGA. De bundel omvat technische artikelen, toepassingen van klanten en links naar gedetailleerde informatie en is in het Engels. Alle documenten zijn ook beschikbaar als PDF-bestand.

 Download gratis de volledige resource kit

Inhoud van de resource kit

Daarnaast hebben we de volgende verzameling links voor u samengesteld:

IPNet: een uitgebreide bron functies voor LabVIEW FPGA

De NI LabVIEW FPGA Module

 

Meer interessante informatie

getting started

Leren programmeren met LabVIEW FPGA?

Bekijk een serie video’s om te zien wat programmeren met LabVIEW FPGA inhoudt en hoe u analoge en digitale ingangen gebruikt.

NI LabVIEW FPGA producttraining

Kijk welke NI LabVIEW FPGA cursussen beschikbaar zijn en wat ze inhouden.

build vs buy

 

 

 

Begrijp het totale kostenplaatje van embedded design

Embedded ontwikkelaars worden steeds uitgedaagd aan een hoog tempo met hoog-kwalitatieve producten en services te komen. Met NI grafische systeemontwikkeling ontdekt u voordelen die u voordien niet voor mogelij hield met traditionele ontwerptools.

advisor

CompactRIO Advisor

Kies het gewenste chassis, de controller en de juiste modules voor uw control en monitoring toepassing - de advisor beveelt de nodige componenten en accessoires aan.