You are here

Embedded systemen voor monitoren en besturen

De voortdurende en steeds snellere technische veranderingen en klantwensen in combinatie met de druk om meer binnen een bepaalde tijd te realiseren zorgt dat nieuwe technologieën sneller dan ooit te voren op de markt komen. Bovendien nemen de kosten en het risico bij de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige embedded systemen toe en veel organisaties lopen tegen hun investeringsgrenzen aan. Zorg daarom dat u niet tot deze groep behoort en profiteer van het uitgebreide geïntegreerde hardware- en softwareplatform van National Instruments: concentreer u op de kerndoelen en op die taken die essentieel zijn voor uw engineers.

Dé betere aanpak bij de ontwikkeling van embedded systemen

Ontdek de voordelen van een geïntegreerd hardware en software platform en ga de uitdaging aan.

Bekijk een korte videoreeks

 

Condition Monitoring & Predictive Maintenance webinar

NI en industrie experts bespreken de laatste trends en technologieën tijdens dit live webinar over condition monitoring en predictive onderhoud; ontdek de best practices uit de industrie.

Bekijk de webcasts

LabVIEW voor CompactRIO Developers Guide

Leer aanbevolen architecturen om CompactRIO controllers te programmeren.

Download de complete gids

 

 

Wie heeft baat bij de NI embedded systemen?

Ingenieurs en wetenschappers over de hele wereld zetten NI embedded systemen in voor prototyping en deployment van onder andere industriële high-tech machinebesturingen, conditiebewaking, en in de transport- en energiesector. Robuuste en modulaire hardware biedt daarbij de flexibiliteit om te voldoen aan uw specifieke embedded systeemapplicatie zowel nu als in de toekomst.

Bekijk de toepassingen en industrieën

 

Producten en diensten

Beeldt u eens in dat u beschikt over de flexibiliteit van het klantgericht ontwerpen terwijl u daarnaast over alle voordelen van off-the-shelf tools geniet. Maak daarbij tevens gebruik van een enkelvoudig embedded systeem ontwerpplatform dat u in staat stelt om bestaande code en IP toe te passen, voorziet in software ontwikkelde hardware en waarmee de gewenste low-level aanpassingen met pre-gevalideerde betrouwbaarheid van de off-the-shelf tools wordt gerealiseerd en waar de recentste commerciële technologieën in worden geïntegreerd, volledig afgestemd op uw behoefte van dit moment en in de toekomst.

Producten en diensten

 

De geïntegreerde benadering voor embedded systeemontwerp

Her-configureerbare embedded hardware

Bestudeer een breed spectrum aan FPGA-gebaseerde hardwareplatformen.

Intuïtieve embedded software

Integreer LabVIEW met bestaande software, IP en hardware.

Ondersteunende producten

Completeer uw systeem met vision, motion, I/O en meer.

 

 

Andere interessante informatie

crio

Productconfigurator

Stel uw CompactRIO systeem samen met de online advisor: Kies eenvoudig de juiste hardware en software voor uw toepassing.

CompactRIO configurator

crio

CompactRIO out-of-the-box video

CompactRIO combineert een open embedded architectuur die klein, maar extreem robuust is uitgevoerd, gecombineerd met hot-swappable industriële I/O modules. Leer de ins en outs van het CompactRIO-systeem.

Bekijk de video