You are here

Data-acquisitie (DAQ) & Datalogging

 

Met meer dan 30 jaar ervaring en 50 miljoen verkochte I/O-kanalen is National Instruments DAQ de meest vertrouwde beschikbare meethardware op basis van computers. Innovatieve data-acquisitiehardware en NI-DAQmx drivertechnologie zorgen voor betere nauwkeurigheid en maximale prestaties. NI biedt u de juiste instrumenten voor uw klus, ongeacht het soort toepassing en of het om eenvoudige metingen of complexe systemen gaat.

 Ontdek de voordelen van NI data-acquisitie

 Wat is data-acquisitie of datalogging?

 

sign cond

Lees signalen correct in

Leer de beginselen voor het conditioneren van signalen in een data-acquisitiesysteem

 Download the gids

 

Systemen voor data-acquisitie en datalogging

NI CompactDAQ

Een NI CompactDAQ meetsysteem bestaat uit software, een chassis en I/O-modules uit de NI C-serie. Het chassis kan op de computer worden aangesloten via USB, Ethernet of WiFi 802.11. Ook is er een versie die zelfstandig kan opereren met een ingebouwde processor. NI CompactDAQ biedt een flexibel, uitbreidbaar platform om aan de behoeften van elk elektrisch- of sensormeetsysteem te voldoen.
 Leer meer | Configureer

104x82

X Series multifuntionele data-acquisitie

X Series apparatuur voor PCI Express en PXI Express is de meest geavanceerde multifunctionele data-acquisitie-apparatuur die ooit door NI werd ontwikkeld, met aanzienlijke verbeteringen in onboard timing en triggering en optimalisatie voor het gebruik met multicore PC's. 
Leer meer | Configureer

104x82

NI Wi-Fi data-acquisitie 

Wi-Fi DAQ instrumenten van NI combineren IEEE 802.11 draadloze of Ethernet communicatie, sensoraansluitingen en de flexibiliteit van NI LabVIEW software voor het monitoren op afstand van elektrische, natuurkundige, mechanische en akoestische signalen. 
Leer meer 

104x82

Draadloze sensornetwerken

Het Wireless Sensor Network (WSN) platform van NI biedt door accu's gevoedde meetnodes voor langdurig, stand-alone gebruik. Profiteer van de NI LabVIEW software-integratie voor het extraheren van meetgegevens.
Leer meer


 

SCXI

SCXI is een modulair USB-systeem voor data-acquisitie met sensor- en signaalspecifieke conditionering, bedoeld voor draagbaarheid en grote aantallen kanalen.
Leer meer | Configureer

104x82

PXI

PXI, dat gebaseerd is op de CompactPCI-specificatie, combineert de high-speed PCI-bus met geïntegreerde timing en triggering, zodat de prestaties meer dan 10 keer beter zijn dan bij oudere meet- en automatiseringsarchitecturen
Leer meer | Configureer

104x82

NI CompactRIO

De NI CompactRIO is gebaseerd op herconfigureerbare I/O FPGA-technologie en combineert een open, embedded architectuur met kleine, extreem robuuste en hot-swappable industriële I/O-modules.
Leer meer | Configureer

104x82

NI M Series data-acquisitie

De M-serie data-acquisitie kaarten van National Instruments vormen de nieuwe norm wat betreft prestaties, I/O-mogelijkheden en beveiliging. Met de nieuw ontworpen NI-STC 2 systeem timing controller, de NI-PGIA 2 versterker, de NI-MCal calibratiemethode en high-speed digitale isolatoren vormt de NI M-serie de volgende generatie in PC-gebaseerde data-acquisitie.
Leer meer

NI R Series intelligente data-acquisitie instrumenten

Intelligente DAQ is multifunctionele data-acquisitie met door de gebruiker gedefinieerde onboard verwerking en volledige flexibiliteit ten aanzien van I/O timing en triggering. Met de R Series en NI LabVIEW FPGA kan door de gebruiker gedefinieerde hardware geconfigureerd worden voor een veelheid van applicaties die hoge samplingsnelheden en precieze timing en besturing vereisen.
Leer meer


Productconfigurator

Stel uw CompactDAQ systeem samen met de online advisor: Kies eenvoudig de juiste hardware en software voor uw toepassing

 

Bewaren