You are here

Verbeteringen ni.com

Onze opnieuw ontworpen homepage en navigatiemenu's weerspiegelen wat we hebben gehoord over de wensen en behoeften van onze klanten en bouwen ook op nieuwe technologie die kan inspelen op toekomstige behoeften.

We hebben hard gewerkt om de behoeften van klanten op de eerste plaats te zetten, maar we weten dat er nog werk te doen is. We zijn van plan de site te blijven verbeteren zodat deze optimaal past bij onze ondersteuning aan u als gewaardeerde klant van NI.

Als u uw gedachten over de nieuwe functies van ni.com wilt delen, kunt u dat doen via dit formulier. We zijn geïnteresseerd in uw ervaring met ni.com en hoe we verdere verbeteringen kunnen doorvoeren.

3 dingen die geweldig zijn op het nieuwe ni.com

Vereenvoudigde navigatie

We weten dat u snel de informatie wilt vinden die u nodig hebt, met minder muisklikken. We hebben de nieuwe site opnieuw ingedeeld met vereenvoudigde globale navigatie-items waarmee u de gewenste informatie en producten sneller vindt.

Gestroomlijnde homepage

Onze homepage ziet er niet alleen fraaier uit, maar is ook flexibeler, interactiever en eenvoudiger te scannen, lezen en navigeren. Deze wijzigingen zijn een directe reactie op feedback van onze klanten wereldwijd. Bovendien zijn onze belangrijke informatie en waardevoorstellen evident en duidelijk.

Geschikt voor tablet, desktop en smartphone

Een van onze belangrijkste doelen bij het ontwerpen van de nieuwe site was klanten te helpen op deze site te doen wat ze wilden doen. We rollen een responsief ontwerp uit, wat betekent dat de nieuwe pagina's geoptimaliseerd zijn voor uw smartphone, tablet en desktop.

Wilt u een voorbeeld zien van de toekomstige wijzigingen? Neem deel aan de Customer Advisory Board van ni.com.

Help ons op onze weg naar een betere website-ervaring door deel te nemen aan de Customer Advisory Board van ni.com. U en het webteam van NI web werken hierbij samen in een feedbackforum om ideeën te genereren en toekomstige verbeteringen van ni.com te testen.

Meld u aan om geweldige ideeën en suggesties aan te leveren