You are here

Scholingsmogelijkheden voor onderzoek, opleiding en onderwijs

National Instruments biedt gerichte ondersteuning voor studenten die een stageopdracht, afstudeeropdracht of promotieonderzoek vervullen.
Daarnaast bieden wij cursussen voor professoren, docenten, opleiders en studenten.

 

Technisch onderwijs is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag! NI stimuleert en ondersteunt daarom het technisch onderwijs op MBO, HBO en WO niveau. De NI LabVIEW grafische ontwikkelomgeving en hardware van National Instruments wordt in tal van industrieën en sectoren toegepast. Daarom vind je onze producten ook in veel gebieden van het onderwijs terug, van MBO tot en met WO. Om dit verder te professionaliseren is National Instruments in 2008 het NI LabVIEW Academy (ni.com/academy) initiatief gestart.

NI Certificering - Verbeter je carrièrekansen

Als je als LabVIEW programmeur gecertificeerd bent, vergroot je je carrièremogelijkheden. Met een certificaat heb je een officieel document voor de industrie, waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

 

Algemene korting op de cursussen

Bent u een medewerker van een universiteit of andere onderwijsinstelling? Dan krijg je 25% korting op alle cursussen. Hier zijn geen verdere voorwaarden aan verbonden.

 

 

Specifiek voor opleiders, docenten en promovendi bieden wij onze trainingen tegen een speciale pakketprijs van €200,-  excl. BTW (ongeacht de duur van de training).

Contacteer ons academic team en ontdek of je in aanmerking komt voor een korting.

 Download het aanvraagformulier voor deelname aan de training

 

Online cursussen

Vind je omwille van tijd of financiële redenen geen gelegenheid om onze cursussen persoonlijk bij te wonen, dan kan je als alternatief gebruik maken van onze online zelfstudiecursussen. Als onderdeel van de Academic Site License op je instelling zijn deze zelfs gratis.

 

Ben je een bachelor of een masterstudent én begin je binnenkort een stageopdracht of afstudeeropdracht met NI hardware en software? Waarborg je succes door deel te nemen aan een NI opleiding. Wij willen bijdragen aan jouw succes en je daarom producttraining aanbieden tegen een speciale prijs van €100,- excl. BTW.

 

Meld je nu aan om deel te nemen aan een NI cursus tegen de gereduceerde prijs!
Geef het onderwerp van je stageopdracht of afstudeeropdracht door op je aanvraagformulier en stuur het ingevulde formulier naar info.netherlands@ni.com.

 

Pakketprijs: €100, -  excl. BTW (Ongeacht de duur van de training)

 Download het aanvraagformulier voor deelname aan de training

 

Heb je nog vragen?

Contacteer ons voor meer informatie via email, info.netherlands@ ni.com, of bel ons op 0348-433 466.